Events

Fredag den 23. februar

Forret:
Terrin af kulmule og jomfruhummer, med en muslinge og svampesuppe, syltede trompethatte, fuglegræs og krondild.

Hovedret:
Helleflynder vendt i surdejscrumble, variation af porre, syrlig citron og en hummersauce med ristet kyllingeskind.

Dessert:
¨Baked Alaska¨ Med creme fraiche, kirsebær og hybenrose.


Prisen for menuen er 400kr.

Ring på 26 78 06 10 for bestilling
af bord eller lokaler.

Vi glæder os til at se dig!

Kontakt

Restaurant H3
Holmbladsgade 3
2300 København S


Tlf: 26780610



Køkkenet er åbent

Tirsdag – fredag 11.30 – 16.30
Lørdag 11.00 – 15.00
Søndag og mandag: lukket

Find vej

Følg os

© Amager Fiskehus | Restaurant H3
×
Amager Fiskehus
H3 Booking
Menu

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk