Book bord

Jule- og nytårsmenuer

H3 Julefrokost platten

Serveres til frokost i restauranten

Jule-kryddersild, crème fraîche, kapers, rødløg & dild

Gravad laks med dildsnaps & rævesauce

Rødspættefilet, hjemmerørt remoulade & citron

Vildsvinefrikadeller med grov sennep & rødbede

Sprødstegt anderillette, hjemmelavet rødkål & tyttebær                                           

Alt er selvfølgelig serveret med rugbrød, surdejsbrød, smør & fedt

395,-

(Skal bestilles af hele bordet)

Tilkøbsmuligheder til julebordet

Røget ål med purløg & æg 95,-

Ris à la mande med hvid chokolade & kirsebærsauce 95,-

H3 Julebuffet ud af huset

Kryddersild, varme krydderier & syltet rødløg

Stegt sild med bløde løg, brunet smør & kapers

Æg, håndpillede rejer & mayonnaise

Gravad laks med krondildssnaps & rævesauce

Husets fiskefilet med hjemmerørt remoulade & citron

Sprødstegt anderillette, hjemmelavet rødkål & tyttebær

Vildsvinefrikadeller med grov sennep & rødbede

2 slags ost med behørig garniture

Ris à la mande med hvid chokolade & kirsebærsauce

Min. 2pax (skal forudbestilles)

495,- pr. person.

Alt er selvfølgelig serveret med rugbrød, surdejsbrød, smør & fedt

Tilkøbsmuligheder til julebordet

Røget ål med purløg & æg 95,-

Kontakt os på: 26780610 eller kom forbi i restauranten i åbningstiden.

Julebordet kan også laves i vores restaurant til frokost eller aften, dog min. 4 stk. Hvis i skulle have andre ønsker, så lad os høre dem!

H3 Nytårsaften 2023

Skaldyrsfad Take away til nytårsaften fra H3

Så er det endnu engang tid til at skyde det nye år i gang. Vi
tilbyder vores skaldyrsfad, som er delvenligt til 2 personer.
Alt forberedt og anrettet og lige til at sætte på bordet. Vi tilbyder også et luksus fad, med blandt andet 30g. White Sturgeon Caviar, flere østers og tilhørende dessert. Desuden kan
vi gøre jeres aften endnu mere behagelig med et udvalg af
vine, caviar og dessert.

Afhentes i Restaurant H3, 31/12 fra kl 11.00 til 13.00

TLF : 26780610 eller via vores hjemmeside,
instagram og facebook.

Bestilles senest d. 28/12

Tilvalg:

Champagne, Philippe Prié, Brut – 325,-
Pouilly-Fumé, Jean Pabiot, Fine Caillottes – 275,-
ROGN CAVIAR -WHITE STURGEON CAVIAR 30g. - 540,-
Serveres med blinis, løg & crème fraiche
DESSERT – Gateau Marcel, baileys parfait & kaffe crème
anglaise - 95,-


H3 Skaldyrsfad til to

Indeholder:

  • Hel ny-kogt hummer 
  • Snekrabbeben
  • Vesterhavs krabbekløer
  • Jomfruhummer
  • Nordatlantiske pil-selv-rejer
  • Ny-røgede rejer
  • Franske østers (2stk. pr. person)
  • Surdejsbrød og smør
  • Hjemmerørt dildmayonnaise & aïoli
  • Rødvins vinaigrette med rødløg
  • Citron

(Der tages forbehold for evt. ændringer)

Pris 1390,- pr. fad

H3 ”Luksus” skaldyrsfad til to

Indeholder:

  • Hel ny-kogt hummer
  • 30g. White Sturgeon Caviar med behørig tilbehør
  • Snekrabbeben
  • Vesterhavs krabbekløer
  • Jomfruhummer
  • Nordatlantiske pil-selv-rejer
  • Ny-røgede rejer
  • Franske østers (4stk. pr. person)
  • Surdejsbrød og smør
  • Hjemmerørt dildmayonnaise & aïoli
  • Rødvins vinaigrette med rødløg & citron

Dessert:
Gateau Marcel, baileys parfait & kaffe crème anglaise
(Der tages forbehold for evt. ændringer)

Pris 1895,- pr. fad


Kontakt

Restaurant H3
Holmbladsgade 3
2300 København S


Tlf: 26780610



Restaurantens åbningstid
Tirsdag til fredag
12:00 – 16:30
17:30 – 22:00

Lørdag
10:00 – 15:30
17:30 – 22:00

Køkkenets åbningstid
Tirsdag til fredag
13:00 -16:00
17:30 – 20:00

Lørdag
10:00 – 15:00
17:30 – 22:00

Find vej

Følg os


© Amager Fiskehus | Restaurant H3
×
Menu

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk